O podjetju

O podjetju

Ponosni smo, da smo vaša prva izbira

V 10 letih poslovnega udejstvovanja smo si ustvarili sloves zaupanja vrednega poslovnega partnerja, ki storitve izvaja na najvišjem nivoju. Naša gonilna sila so mladi in ambiciozni sodelavci, ki poskrbijo za izvedbo kakovostnih storitev po konkurenčnih cenah. Nudimo celovit pristop od ideje do rešitve ter se vedno individualno posvetimo vašim potrebam. Ves čas sistematično vlagamo v razvoj našega podjetja ter iz leta v leto nadgrajujemo našo ponudbo in storitve.

S kakovostno opremo do brezhibne izvedbe

V podjetju razpolagamo z najsodobnejšo opremo, da lahko v vsakem trenutku poskrbimo za kakovostno izvedbo naročenih storitev. Vsa dela in storitve izvajamo skladno z visokimi tehnološkimi standardi, z veljavnimi predpisi in normami.

Celostne storitve na enem mestu

Bogata leta nabiranja izkušenj ter dopolnjevanja znanja so nas izoblikovala, da smo s trudom in zavzetostjo prerasli v zaupanja vrednega partnerja tako pri izvedbi manjših kot tudi večjih projektov. Ponosni smo, da ohranjamo svoj sloves enega od vodilnih ponudnikov na svojem področju, ki na prvo mesto postavlja kakovost izvedbe, ažurnost in zadovoljstvo svojih strank.

IMPROM partnerji